dijous, 19 de juliol del 2012

Instruccions per donar una píndola a un gat

1. Prengui el gat i bressoli'l amb el braç esquerre com si estigués sostenint un nadó. Col·loqui els dits índex i polze de la mà esquerra per aplicar una suau pressió a les galtes del gat mentre sosté la píndola amb la dreta. Quan el gat obri la boca, llanci la píndola dintre. Permeti-li tancar la boca amb la finalitat que empassi la píndola.
2. Agafi la píndola del terra i el gat de darrere el sofà. Torni a bressolar al gat i repeteixi el procés.
3. Vagi a buscar el gat al dormitori i llenci la píndola bavejada a les escombraries.
4. Prengui una nova píndola de la caixa, bressoli el gat, ara amb el braç dret, mantenint les potes del darrere fermament subjectes amb la mà esquerra. Forci l'obertura de les seves mandíbules i empenyi la píndola dintre de la boca amb el dit polze. Mantingui la boca del gat tancada mentre compta fins a deu.
5. Tregui la píndola de la peixera i el gat de damunt l'armari. Cridi la seva parella.
6. Agenolli's al terra amb el gat fermament sostingut entre els seus genolls. Mantingui les potes del darrere i davanteres quietes. Ignori els grunys que emet el gat. Demani a la seva parella que sostingui el cap del mixet amb una mà mentre li obre la boca amb la regla de fusta. Llanci la píndola dintre i fregui vigorosament la gola del gat.
7. Extregui el gat del portarrotlles de la cortina. Porti una altra píndola de la caixa. Recordi comprar una nova regla i reparar les cortines. Escombri curosament els trossos de figures de porcellana per poder després enganxar-los.
8. Emboliqui el gat amb una tovallola gran i demani-li a la seva parella que el mantingui estirat, amb només el cap visible. Posi la píndola en una palleta. Obri la boca del gat amb un llapis. Posi un extrem de la palleta a la boca del gat i l'altre a la seva. Bufi.
9. Verifiqui el prospecte per a assegurar-se que la píndola no és nociva per a éssers humans. Begui un got d'aigua per a recuperar el sentit del gust. Apliqui apòsits als braços de la seva parella i netegi la sang de la catifa amb aigua freda i sabó.
10. Porti el gat de la teulada del veí. Prengui una altra píndola. Posi el gat a l'armari i tanqui la porta sobre el seu coll, deixant només el cap fora. Forci l'obertura de la boca amb una cullera per a postres. Llanci la píndola en el seu interior amb una banda elàstica.
11. Vagi al garatge a buscar un tornavís per a tornar a col·locar la porta de l'armari en les seves frontisses. Apliqui's compreses fredes a les galtes i verifiqui quan es va vacunar l'última antitetànica. Porti la camisa que duia posada a la rentadora.
12. Cridi als bombers per a baixar al gat de l'arbre del carrer de davant. Demani disculpes al seu veí, que s'ha estavellat contra la reixa tractant d'escapar del gat furiós.
13. Lligui les potes davanteres del gat a les del darrere amb una corda. Amarri'l fermament a la pota de la taula de la cuina. Busqui guants de treball pesat. Mantingui la boca del gat oberta amb una petita palanca. Posi la píndola a la boca seguida d'un gran tros de carn. Mantingui el cap vertical i aboqui mig litre d'aigua a través de la gola del gat perquè empassi la píndola.
14. Faci que la seva parella, si és que pot conduir, us dugui a la sala d'emergències. Assegui's tranquil·lament mentre el doctor li embena els dits i el front, i mentre li treuen la píndola de l'ull. En el camí de tornada, aturi's a la botiga de mobles per comprar una nova taula per a la seva cuina.
15. Acudeixi al seu veterinari.
*trobat x internet en castellà. Traducció Xè