dijous, 18 de juliol del 2019

Platges Pet-Friendly Catalunya


  • Llevant (Barcelona). La zona canina es troba en un tram de la zona nord d'aquesta platja. Formada per fina sorra, va ser inaugurada l'any passat i a causa del gran acolliment que va tenir, tornarà a estar operativa aquest estiu 2019.
    Cala Vallcarca (Sitges, Barcelona). És una de les platges per a gossos més visitades de la província de Barcelona. Es troba envoltada de zones verdes i al costat de la cimentera.
    Platja de Les Salines  (Cubelles, Barcelona). Situada al costat d'una central tèrmica, es tracta d'una petita platja de sorra que va ser inaugurada l'any passat i va tenir molt bon acolliment per part dels usuaris.
    Platja La Picòrdia  (Arenys de Mar, Barcelona). L'Ajuntament de la ciutat va decidir habilitar l'any passat un tram d'aquesta platja per a anar amb gos. Estarà obert des de l'1 de juny al 16 de setembre, i només poden accedir els gossos censats en la localitat.
    Zona canina de Pineda de Mar (Pineda de Mar, Barcelona). Es tracta d'una petita zona canina habilitada per a anar amb gos des de juliol de 2017. Està formada per sorra fina i les seves aigües són tranquil·les i cristal·lines. Pots accedir durant tot l'any.
    Platja canina del Masnou (Barcelona). Aquesta platja de sorra ocupa uns 400 metres lineals entre les localitats de Montgat i El Masnou.
    Platja de la Rubina (Empuriabrava, Girona). Va ser la primera platja per a gossos de Catalunya i pionera a Espanya, tot un exemple de convivència que torna a repetir aquest estiu 2019.
    Platja del Rec del Molí (l'Escala, Girona). Aquesta platja canina ha estat habilitada recentment. La zona per a gossos ocupa la meitat de la platja. El seu entorn és tranquil, i compta amb molts serveis als voltants. Pot ser una destinació ideal per a les teves vacances amb gos a Catalunya.
    Zona canina de la Platja Els Griells (Estartit, Girona). Es tracta d'un petit tram de zona de platja habilitat per a gossos que substitueix a la platja la Platera, on els gossos tenen prohibida l'entrada des de 2016. Ha tingut moltes queixes a causa de la seva reduïda grandària, així que esperem que aquest estiu 2019 sigui una miqueta més gran.
    Platja de las Barques (Colera, Girona).  Habilitada l'any passat. Situada al costat de la frontera de França, petita platja de sorra i grava. Ideal per als amants de la tranquil·litat.
    Platja de la Riera d’Alforja  (Cambrills, Tarragona). L'Ajuntament de Cambrils va decidir l'any passat canviar les seves ordenances per habilitar un tram de platja per a anar amb gos. Aquesta platja canina està formada per pedres i sorra.
    Platja Punta del Riu  (Mont-roig del Camp). La platja canina es troba a l'extrem sud de Miami Platja al costat de la desembocadura del riu Llastres. Oberta als nostres cans des de 2017 i amb sòl de sorra fina i aigües tranquil·les, és ideal per a tota la família.
    Platja de la Bassa de l’Arena (Riumar, Tarragona). Situada en el Delta de l'Ebre, és una de les millors platges per a gossos de tot Catalunya, ja que és àmplia i està formada per fina sorra daurada i envoltada d'entorns naturals.
    Cala Cementiri  i Cala Bon Caponet (l'Ametlla de Mar, Tarragona). 2 petites cales formades per roca i poca sorra.
    Platja la Platjola (Alcanar, Tarragona). Platja estreta situada al costat de la carretera, ideal per a fer-se un capbussó refrescant a l'estiu. Està formada per petits còdols.